PVC vloer leggen in Silvolde

Vakmansvloeren, nog geen 10 minuten rijden van jouw woning in Silvolde vandaan, is gevestigd in Gaanderen. Klik hier voor de routebeschrijving. Je kunt de vloer komen bekijken in de showroom in Gaanderen, maar Vakmansvloeren komt ook graag bij jou op bezoek met voorbeelden, zodat je kunt kijken of de vloer past bij jouw interieur, of dat de vloer niet vloekt bij jouw bed. Vakmansvloeren beschikt ook over een breed assortiment PVC vloeren. Vraag naar de mogelijkheden.

N

Klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

N

Advies en ons assortiment bij jou thuis

N

Jouw droomvloer binnen 2 maanden gelegd

N

Wij zijn écht voordelig(er). Vraag een offerte aan.

N

Experts in vloeren: van voorbereiding tot leggen. Lees meer.

Geld besparen door samen te leggen.

Geen zorgen. Wij helpen je op weg

Zelf leggen. Samen. Door ons

Je kunt de gehele klus uitbesteden aan Vakmansvloeren. Ze zullen zorgen voor 100 procent geweldig resultaat en 100 procent tevredenheid. Van slopen tot de plinten, alles word dan gedaan.
En als je terugkomt van jouw bezigheden, ligt de vloer er al in. Netjes en met precisie gedaan.

Ben je een handige klusser? Dan kun je vast de vloer zelf leggen. Je haalt alle materialen op bij Vakmansvloeren, zij zullen zorgen dat alles wat je bestelt heeft klaarstaat. En ook gespecialiseerd gereedschap kun je lenen van Vakmansvloeren, zo krijg je een geweldige vloer.

Maar je kunt ook samen met Vakmansvloeren de vloer leggen. Je bespaart geld en je leert het een en ander over vloeren.

Vakmansvloeren zorgt voor 100 procent geweldig resultaat, hoe de vloer ook gelegd word.

Zorg voor sfeer met een PVC vloer

Silvolde kent erg veel woningen uit de jaren na de oorlog, en ook vooroorlogse woningen zijn er volop. Wat voor woning je hebt, of welk interieur stijl je hebt, Vakmansvloeren heeft een uitgebreid assortiment PVC vloeren met breed spectrum aan kleuren en patronen. En ook hoe de vloer gelegd
word kun je combineren met een bepaalde kleur of patroon. Naast de bekende visgraat en normale PVC stroken bestaan er ook XXL stroken.
Ben je gek van het programma VT wonen? De vloeren die in deze tv-serie te zien zijn kan Vakmansvloeren voor je leveren, ze hebben het VT wonen assortiment in hun showroom en op hun site.

Vakmansvloeren. Altijd 100% eindresultaat

Vakmansvloeren staat voor totaliteit: van voorbereiding tot het leggen! En via Whatsapp hou je op een directe manier contact met de vloerenlegger. Bij Vakmansvloeren leg je op jouw manier: helemaal zelf, samen of je geeft het totaal uit handen, alles kan bij Vakmansvloeren. En Vakmansvloeren is voordeliger dan de concurrent. Wil je bewijs? Neem dan contact op! 

Vakmansvloeren legt in de volgende regio’s:

Hulp nodig bij je keuze?

Zeker zijn van de juiste keuze van je vloer. Wij komen bij jou aan huis voor advies en met ons assortiment.

Chatten
Start de chat

Mailen
[email protected]

Bellen
315 700 209

 • Arthur en Sabarte hebben bij ons in Doetinchem de benedenverdieping van onze woning voorzien van een hele mooie pvc vloer.
  Leuk (en voordelig) is dat je zelf een handje kan helpen.... Lees meer

  Guus Bennink Avatar Guus Bennink
  mei 20, 2022

 • Vorig jaar gingen wij verbouwen en moest er ook een nieuwe vloer gelegd worden. Ik heb toen contact opgenomen met Vakmansvloeren in Gaanderen. Ze zijn eerst bij ons thuis komen... Lees meer

  Ingrid Gidding Avatar Ingrid Gidding
  mei 13, 2022
 • Via facebook zijn wij in contact gekomen met vakmansvloeren. We konden snel een afspraak maken en hebben dezelfde avond nog een offerte ontvangen. Deze hebben wij in de vervolgafspraak samen... Lees meer

  Mark Jansen Avatar Mark Jansen
  mei 31, 2022

 • Keurig bedrijf, werkt volgens afspraken! Meedenkend, behulpzaam en professioneel.

  Sander van Raaij Avatar Sander van Raaij
  maart 3, 2022