Hoe leg jij de vloer?

Doe je het zelf, samen of door Vakmansvloeren?

Altijd een uitstekend eindresultaat

Een vloer een woning plaatsen is vaak maatwerk. Soms kun je dit zelf, soms met een beetje hulp en anderen willen alleen de sleutel overhandigen en terugkomen. Weet dat je ook als doe het zelver terug kunt vallen op een professional die de mouwen opstroopt.

Vakmansvloeren biedt 3 pakketten om de vloeren te leggen. Hoe leg jij de vloer? Doe jij. het zelf, samen of volledig door Vakmansvloeren?

Of bel direct 0315 700 209

1. Je legt de vloer zelf.

Als je handig bent kan dit uitstekend zelf. Wil je weten hoe je moet beginnen? Wij ondersteunen met voorbeeldfoto’s en advies zodat je een perfect eindresultaat krijgt. Voldoening van je werk en de laagste prijs voor een mooie vloer.

2. Je legt de vloer samen met ons.

Wij helpen je helemaal op weg door de voorbereidingen en afwerking te verzorgen. Bovendien zorgen wij voor het materiaal (zoals lijm en egaline) en lenen jou alle benodigde, gespecialiseerde apparatuur. Je PVC vloer verlijmen als een professional. Geen zorgen. Wij helpen je op weg.

3. Wij leggen het voor je.

Alleen wegdromen van een mooie vloer en de wetenschap dat deze droom werkelijkheid gaat worden. Heldere communicatie, meedenken en duidelijke afspraken staan borg voor een onbezorgde overstap van vloer. Bij ons is (bijna) alles mogelijk. Een vloer vervangen terwijl de kamer niet leeg kan? Wij denken in oplossingen. Uw droomvloer staat voorop en realiseren dit tegen scherpe tarieven.

Hoe leg jij?

Zelf, met onze hulp of volledig door ons? Altijd het beste eindresultaat. Lees meer.

Advies aan huis.

Zeker van de juiste vloerkeuze. Beoordelen in je eigen omgeving en licht. Afspraak maken.

Vloerexperts.

Niet alleen in het leggen. Maar ook in alle voorbereidingen. Lees meer.