PVC vloer leggen in Gaanderen

Vakmansvloeren, jouw buur als het gaat om PVC vloeren. Vakmansvloeren zit in de kern van Gaanderen, vlakbij het kleine maar gezellige centrum.

Bij ons vind je een breed assortiment PVC vloeren, in alle soorten en kleuren. De PVC vloer kan je door ons laten leggen. Geld besparen en vind je het niet erg om zelf te helpen? Dan kun je ervoor kiezen om samen met ons te leggen. Ben je een beetje handig? Dan kan je (met onze assistentie) ook ervoor kiezen om zelf te leggen. Wij leren je de kneepjes. Lees alles over de mogelijkheden.

 

N

Klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

N

Advies en ons assortiment bij jou thuis

N

Jouw droomvloer binnen 2 maanden gelegd

N

Wij zijn écht voordelig(er). Vraag een offerte aan.

N

Experts in vloeren: van voorbereiding tot leggen. Lees meer.

Geld besparen door samen te leggen.

Geen zorgen. Wij helpen je op weg

Hoe we leggen? Alles kan.

Je bent erg leergierig en je hebt nog nooit een vloer gelegd? Bij Vakmansvloeren kun je met hulp van Arthur en Sabarte zelf de vloer leggen. Ze leggen geduldig uit hoe alles werkt en laten het desgewenst zien. Het bespaart je ook nog eens geld!

Heb je twee linkerhanden met klussen? Dan kun je alles met een gerust hart overlaten aan Vakmansvloeren. Ze leggen jouw nieuwe vloer terwijl je naar jouw werk gaat of op jouw erf bezig bent, en alles word 100 procent afgewerkt en opgeruimd.Als je terugkomt ligt jouw nieuwe vloer erin en is alles zo netjes afgewerkt dat je er geen omkijken meer naar heeft. En alles met 100 procent tevredenheid.

Ben je erg handig? Dan wil je vast de vloer zelf leggen. Alle materialen kun je bij Vakmansvloeren halen en ook gereedschappen leen je bij hen. Bespaar geld en je legt het wanneer het jouw uitkomt.

Vloer in de sfeer van jouw interieur.

Gaanderen is een dorp waar erg veel oude woningen en vakmanwoningen staan. Wist je dat sommige wijken al een jaar of 100 bestaan? En hoe mooi is het om oud en nieuw te combineren met elkaar. Woon je bijvoorbeeld op een boerderij die al drie generaties in de familie is geweest? Wat dacht je van een lichtbruine vloer met een houtnerf? Dat zal schitterend passen in jouw boerderij en
het onderhoud van PVC is erg makkelijk, je houd tijd over voor andere dingen. Woon je in de kern van Gaanderen? Een twee-onder-1-kap gebouwd in de jaren 60? Wat dacht je van een legaal patroon gelegd in visgraat, in een lichtgrijze kleur?

Waarom Vakmansvloeren?

Zelf leggen, laten doen of meehelpen, je kiest zelf bij Vakmansvloeren. Vakmansvloeren is écht voordeliger dan de concurrent. Bewijs? Vraag een offerte aan.

Vakmansvloeren is expert op het gebied van totaliteit van vloeren: van voorbereiding tot leggen en de afwerking.

En via Whatsapp hou je makkelijk contact met de vloerenlegger.

Conclusie: alles is mogelijk bij Vakmansvloeren!

Gaanderen en omgeving

Vakmansvloeren legt in de volgende regio’s

Hulp nodig bij je keuze?

Zeker zijn van de juiste keuze van je vloer. Wij komen bij jou aan huis voor advies en met ons assortiment.

Chatten
Start de chat

Mailen
[email protected]

Bellen
315 700 209

 • Arthur en Sabarte hebben bij ons in Doetinchem de benedenverdieping van onze woning voorzien van een hele mooie pvc vloer.
  Leuk (en voordelig) is dat je zelf een handje kan helpen.... Lees meer

  Guus Bennink Avatar Guus Bennink
  mei 20, 2022

 • Keurig bedrijf, werkt volgens afspraken! Meedenkend, behulpzaam en professioneel.

  Sander van Raaij Avatar Sander van Raaij
  maart 3, 2022
 • Via facebook zijn wij in contact gekomen met vakmansvloeren. We konden snel een afspraak maken en hebben dezelfde avond nog een offerte ontvangen. Deze hebben wij in de vervolgafspraak samen... Lees meer

  Mark Jansen Avatar Mark Jansen
  mei 31, 2022

 • Vorig jaar gingen wij verbouwen en moest er ook een nieuwe vloer gelegd worden. Ik heb toen contact opgenomen met Vakmansvloeren in Gaanderen. Ze zijn eerst bij ons thuis komen... Lees meer

  Ingrid Gidding Avatar Ingrid Gidding
  mei 13, 2022