PVC vloer leggen in Doetinchem

Vakmansvloeren is gevestigd in Gaanderen onder de rook van Doetinchem. Met een uitgebreid assortiment van meer dan 200 pvc vloeren is er voor iedereen wel een vloer te vinden. Van budgetvarianten voor nog geen 20 euro, klik pvc en alle varianten die u kunt bedenken. Rustiek met veel tekening of juist heel rustige structuur zit in het assortiment. Uiteraard in diverse varianten zoals normale pvc stroken, XXl pvc stroken, Visgraat pvc, XXl visgraat en Tegel pvc.

N

Klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

N

Advies en ons assortiment bij jou thuis

N

Jouw droomvloer binnen 2 maanden gelegd

N

Wij zijn écht voordelig(er). Vraag een offerte aan.

N

Experts in vloeren: van voorbereiding tot leggen. Lees meer.

Geld besparen door samen te leggen.

Geen zorgen. Wij helpen je op weg

PVC advies aan huis in Doetinchem

Behalve bezoek in de showroom in Gaanderen komen we uiteraard ook aan huis. Dat onze klanten in Doetinchem hierin ruim vertegenwoordigt zijn is natuurlijk niet zo vreemd. Korte reistijd en inmiddels een ruime klantenkring die zich via mond tot mond reclame uitbreidt. Thuis kiezen is hierbij populair. Het beste resultaat krijg je toch door de pvc vloeren in je eigen omgeving op je gemak te bekijken. Je eigen licht, kleuren en inrichting geven je eigen persoonlijke sfeer waardoor de pvc vloeren het beste tot hun recht komen. En onze prijzen zijn hierbij scherp… superscherp…

Zelf leggen, met onze hulp of volledig uitbesteed

Uniek is daarbij is ook de mogelijkheid dat we onze klanten ondersteunen in het zelf leggen van hun vloer. Een perfect eindresultaat tegen de laagste kosten. Juist doordat Doetinchem zo dichtbij ligt kunnen we ook met kleine details even snel helpen of advies geven. En wilt u toch liever dat uw pvc vloer volledig door ons gelegd wordt? Dit verzorgen wij uiteraard ook compleet voor u. Een achterhoeks no-nonsens bedrijf waarbij de klant en het goede resultaat centraal staat.

Kortom: We komen dan niet uit doetinchem maar we komen wel vaak in Doetinchem.

 

PVC leggen in Doetinchem en omstreken

Naast Doetinchem zijn we natuurlijk ook in omliggende plaatsen en regio’s werkzaam: Silvolde, Ulft, Terborg, Gaanderen ‘s Heerenbergh, Didam, Wehl, Zevenaar en Duiven. Ons werkgebied strekt zich uit van Winterswijk , Groenlo, Zutphen tot aan Westervoort.

Routebeschrijving vanuit Zevenaar:
Volg de a12 tot aan de afslag a18 richting Doetinchem. Bij afslag Doetinchem oost neem je de afslag. Onderaan ga je richting Terborg / Gaanderen. Houdt Gaanderen aan. Binnen de bebouwde kom van Gaanderen blijf je de weg volgen tot het centrum . Na 100 meter kom je bij de showroom, nummer 121.

Hulp nodig bij je keuze?

Zeker zijn van de juiste keuze van je vloer. Wij komen bij jou aan huis voor advies en met ons assortiment.

Chatten
Start de chat

Mailen
[email protected]

Bellen
315 700 209

 • Via facebook zijn wij in contact gekomen met vakmansvloeren. We konden snel een afspraak maken en hebben dezelfde avond nog een offerte ontvangen. Deze hebben wij in de vervolgafspraak samen... Lees meer

  Mark Jansen Avatar Mark Jansen
  mei 31, 2022

 • Keurig bedrijf, werkt volgens afspraken! Meedenkend, behulpzaam en professioneel.

  Sander van Raaij Avatar Sander van Raaij
  maart 3, 2022
 • Arthur en Sabarte hebben bij ons in Doetinchem de benedenverdieping van onze woning voorzien van een hele mooie pvc vloer.
  Leuk (en voordelig) is dat je zelf een handje kan helpen.... Lees meer

  Guus Bennink Avatar Guus Bennink
  mei 20, 2022

 • Vorig jaar gingen wij verbouwen en moest er ook een nieuwe vloer gelegd worden. Ik heb toen contact opgenomen met Vakmansvloeren in Gaanderen. Ze zijn eerst bij ons thuis komen... Lees meer

  Ingrid Gidding Avatar Ingrid Gidding
  mei 13, 2022