Doe het zelf review:
Rianne en Kevin

“Wij zijn onervaren en hadden eerst twijfels of dit goed zou komen. Arthur legt alles duidelijk uit, doet dingen voor waardoor het voor ons goed te doen was en zijn daarom blij dat we voor het doe het zelf pakket zijn gegaan. ” – Rianne en Kevin

Review – Kevin en Rianne

Via mijn broer zijn wij in contact gekomen met Vakmanvloeren. In de showroom hebben wij onze wensen besproken, wij zijn goed en uitgebreid geadviseerd over de verschillende soorten vloeren en wat het beste bij ons past. Uiteindelijk hebben wij de vloer gekregen die wij in ons hoofd hadden voor een mooie prijs! Vakmansvloeren denkt hierin ruim mee.

Wij hebben gekozen om de vloer zelf te leggen met hulp van Arthur. Wij zijn onervaren en hadden eerst twijfels of dit goed zou komen. Arthur legt alles duidelijk uit, doet dingen voor waardoor het voor ons goed te doen was en zijn daarom blij dat we voor het doe het zelf pakket zijn gegaan. Voor vragen konden wij altijd contact opnemen en hadden wij snel een reactie. Sommige dingen deden we samen en met andere dingen hielp hij ons goed op weg waardoor we zelfstandig verder konden. Al met al zijn we erg tevreden met het resultaat! Wij raden Vakmansvloeren zeker aan.

Hoe leg jij?

 

Een vloer plaatsen is vaak maatwerk. Soms kun je dit zelf, soms met een beetje hulp en anderen willen alleen de sleutel overhandigen en terugkomen. Weet dat je ook als doe-het-zelver terug kunt vallen op een professional die de mouwen opstroopt.
N

Wij ondersteunen je bij elke methode

N

Bespaar geld als je de vloer zelf legt of met ondersteuning van ons.

N

Welke methode je ook kiest: altijd een uitstekend eindresultaat