Doe-het-samen review: Ingrid Gidding

“Wij zijn erg tevreden en bevelen het iedereen aan om een nieuwe vloer bij ze aan te schaffen. Vakmansvloeren is zeer ervaren, behulpzaam en denkt in oplossingen. Wat een fijne mensen met een schitterend product. ” – Ingrid Gidding

Review – Ingrid Gidding

Vrienden van ons hebben een grote woning verbouwd waarbij een schitterende visgraat pvc-vloer was gelegd door Vakmansvloeren. Vorig jaar gingen wij zelf ook verbouwen en moest er ook een nieuwe pvc-vloer gelegd worden. Ik heb toen contact opgenomen met Vakmansvloeren in Gaanderen. Ze zijn eerst bij ons thuis komen kijken, daarna heb ik een vloer uitgekozen en is er een offerte gemaakt. Na akkoord werd alles ingepland. We hadden de keuze alles door hun te laten leggen of zelf mee te helpen waar mogelijk. We hebben geholpen met egaliseren en met de vloer lijmen, het pvc knippen en leggen. Wat was het leuk om mee te helpen (we hadden hier weinig ervaring mee en kregen goede tips) bij het leggen van onze eigen vloer. Mijn dochter vond het ook geweldig om te helpen en is super trots! Echt eer van ons werk!

Op het moment van leggen was het laatste deel van de vloer van de nieuwe uitbouw nog niet voldoende gedroogd om het pvc te lijmen. Hier is uitgebreid de tijd genomen zodat dit goed droog werd. Ze kwamen toen terug voor de laatste m2’s.

Wij zijn erg tevreden en bevelen het iedereen aan om een nieuwe vloer bij ze aan te schaffen. Vakmansvloeren is zeer ervaren, behulpzaam en denkt in oplossingen. Wat een fijne mensen met een schitterend product.

Hoe leg jij?

 

Een vloer plaatsen is vaak maatwerk. Soms kun je dit zelf, soms met een beetje hulp en anderen willen alleen de sleutel overhandigen en terugkomen. Weet dat je ook als doe-het-zelver terug kunt vallen op een professional die de mouwen opstroopt.
N

Wij ondersteunen je bij elke methode

N

Bespaar geld als je de vloer zelf legt of met ondersteuning van ons.

N

Welke methode je ook kiest: altijd een uitstekend eindresultaat