Doe-het-samen review: Mark en Anja

“Wij zijn zelf heel erg blij met het eindresultaat wat wij dankzij vakmansvloeren hebben kunnen realiseren. Als wij opnieuw moesten kiezen, zouden wij het zeker weer op dezelfde manier doen als nu. We zijn zeer tevreden. ” – Mark en Anja

Review – Mark en Anja

Via facebook zijn wij in contact gekomen met vakmansvloeren. We konden snel een afspraak maken en hebben dezelfde avond nog een offerte ontvangen. Deze hebben wij in de vervolgafspraak samen doorgelopen en afgesproken hoe we het aan gaan pakken. Ze zijn heel praktisch, geven een eerlijk advies en denken enorm goed mee.

Wij hadden alleen ervaring met het leggen van kliklaminaat. Met de nodige vakkundige adviezen hebben wij veel zelf gedaan. Wij hebben nu een pvc vloer gelijmd. Wat ook erg fijn was, is dat de benodigde materialen van vakmansvloeren kostenloos geleend mochten worden. De pvc vloer hebben wij uiteindelijk, nadat vakmansvloeren de eerste 2 banen had voor gedaan, helemaal zelf gelegd. Het leggen van de vloer was uiteindelijk makkelijker dan gedacht.

Wij zijn zelf heel erg blij met het eindresultaat wat wij dankzij vakmansvloeren hebben kunnen realiseren.
Als wij opnieuw moesten kiezen, zouden wij het zeker weer op dezelfde manier doen als nu. We zijn zeer tevreden.
Wij zouden vakmansvloeren dan ook zeker aanbevelen als u op zoek bent naar een goede en betrouwbare vloeren leverancier.

Hoe leg jij?

 

Een vloer plaatsen is vaak maatwerk. Soms kun je dit zelf, soms met een beetje hulp en anderen willen alleen de sleutel overhandigen en terugkomen. Weet dat je ook als doe-het-zelver terug kunt vallen op een professional die de mouwen opstroopt.
N

Wij ondersteunen je bij elke methode

N

Bespaar geld als je de vloer zelf legt of met ondersteuning van ons.

N

Welke methode je ook kiest: altijd een uitstekend eindresultaat