Doe-het-samen review: Erik en Tanja Reukers

“Het samenwerken scheelde in manuren en daardoor ook enorm in prijs. We kunnen deze manier van werken met dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. ” – Erik en Tanja Reukers

Review – Erik en Tanja Reukers

Een PVC vloer met vloerverwarming stond al een poosje op ons wensenlijstje.
Een rechtstreeks op de betonnen ondervloer verlijmde houten parketvloer maakte dat de plannen telkens werden uitgesteld: Hoe gingen we die eruit krijgen, hoe zou de ondervloer eruit komen te zien?!

Via internet vonden wij Vakmansvloeren, uit Gaanderen. Een afspraak was snel gemaakt! Arthur is bij ons thuis komen kijken en heeft ons geadviseerd hoe wij het best te werk konden gaan. Daarna hebben we een vloer uitgekozen en afspraken gemaakt over de planning. In ons geval stonden er meer werkzaamheden te gebeuren waaronder vloerverwarming installeren en de muren en plafonds stuken en schilderen. Vakmansvloeren nam de coördinatie van de planning van deze werkzaamheden over, dat ontzorgde enorm! Alles is naadloos volgens plan verlopen. Het gereedschap om de oude vloer eruit te breken konden we gratis lenen via de gereedschap uitleen service van Vakmansvloeren. Het schuren en egaliseren van de betonnen ondervloer hebben we met duidelijke instructie vooraf, grotendeels zelf kunnen doen.

We hadden enige ervaring met het leggen van laminaat vloeren, maar het lijmen van PVC is toch weer heel anders. We zijn goed op weg geholpen en met de tips die we kregen hebben we ook de vloer voor een groot deel zelf kunnen leggen. Het bekleden van de trap heeft Vakmansvloeren op zich genomen.

Het resultaat is geweldig, wij genieten elke dag van onze mooie vloer, Vakmanswerk! Wij zijn erg tevreden over de samenwerking : afspraken werden nagekomen, het contact was ongedwongen en gezellig en de begeleiding en instructie helder en duidelijk.

Het samenwerken scheelde in manuren en daardoor ook enorm in prijs.
We kunnen deze manier van werken met dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Inmiddels hebben, na het zien van het resultaat bij ons en het horen van onze ervaringen, ook buren hun vloer bij Vakmansvloeren uitgezocht en durven het aan om onder begeleiding zelf te leggen!

Hoe leg jij?

 

Een vloer plaatsen is vaak maatwerk. Soms kun je dit zelf, soms met een beetje hulp en anderen willen alleen de sleutel overhandigen en terugkomen. Weet dat je ook als doe-het-zelver terug kunt vallen op een professional die de mouwen opstroopt.
N

Wij ondersteunen je bij elke methode

N

Bespaar geld als je de vloer zelf legt of met ondersteuning van ons.

N

Welke methode je ook kiest: altijd een uitstekend eindresultaat